Sobre Cantaesplai

PÀGINA CREADA PER

Lourdes Calafell Cardenal

Enginyera tècnica en Informàtica i monitora de colònies d'estiu des de 2004.

Si tens alguna suggerència, dubte o queixa sobre aquesta pàgina, omplena i envia aquest formulari:

SOBRE CANTA ESPLAI

L'objectiu principal de Canta Esplai és l'intercanvi de cançons relacionades sobretot amb el món del lleure per tal d'obtenir un gran cançoner online on qualsevol monitor hi pugui trobar les cançons que necessita pel seu esplai o agrupament. Perquè trobar cançons de grups coneguts és relativament fàcil, però aconseguir la lletra i els acords per a guitarra d'aquelles cançons que has cantat tota la vida al casal o a les colònies i que no saps ni de qui són, ja no sembla tan senzill, oi? Per això m'he disposat a recol·lectar totes les cançons que he pogut, tot i que segur que encara en falten moltes més. I és aquí on tu hi pots oferir el teu granet de sorra: envia'm la lletra amb els acords i si pots, també la música de totes aquelles cançons que coneixes en català o castellà. Perquè és amb la participació de gent com tu, que podré convertir aquesta pàgina en un espai comunitari d'intercanvi de cançons entre monitors.

Passeja't una estona per aquí i anima't a col·laborar.

INFORMACIÓ LEGAL

Totes les lletres, acords i músiques d'aquesta pàgina web són dels seus autors i propietaris.

Atenció!

DESCOBREIX LA CANÇÓ DEL DIA!

CONTINGUTS

botò Inici - Benvinguts a CANTA ESPLAI.

botò Cerca - Cerca de cançons en català o castellà pel títol, l'autor o el tema del qual tracta.

botò Acords - Aquí podràs apendre la col·locació dels dits per tocar cada acord. També podràs escoltar com sona algun d'ells.

botò Col·labora - Ajuda'ns a ampliar el llistat de cançons i envia'ns les lletres amb els acords de cançons que no hi siguin.

botò Enllaços - Aquí trobaràs enllaços a altres pàgines d'acords i de grups d'esplai d'arreu de Catalunya, així com articles relacionats amb el món de l'educació en el lleure.